Surrender to heaven and earth: en workshop hvor slynge- og matteyoga kombineres

Velkommen til en opplevelse av å overgi seg til himmel og jord: "Relax and realigning the body, center the mind and uplift the spirit...." 

Vi begynner med en time i himmelen, det vi si i Aerial hammockene/slyngene hvor du både kan kan gi slipp på spenninger og slappe av, men også  finne styrke og kjenne på livskraften som flyter. Slyngen hjelper kroppen til å finne tilbake til en naturlig holdning, og den bidrar med støtte når vi utforsker muligheten for å snu oppned. Vi lar tyngdekraften hjelpe med å strekke ryggsøylen og bindevevet.

Den andre halvdelen av klassen er vi på gulvet og yogamatten hvor vi bruker bolster, blokker og annet utstyr for å få mest ut av de enkelte stillingene.  Det er en rolig  økt med stillinger som vi holder lenge og som er rettet mot stive områder i kroppen. Her kan du få hjelp til å strekke og slippe spenninger. Vi jobber i dybden med ledd, bindevev og muskler på en trygg og kontrollert måte.

Når vi kan overgi oss til støtten fra himmelen i hammocken  og fra matten på jorden, så er det ikke bare kroppen som blir restituert og avspent, men også den generelle velværen blir fornyet. 

Ingen forkunnskaper trengs.

Logg deg gjerne inn når du booker på slik at vi kan se navnet ditt.

Instruktør: Kari Couchman

Pris: Kr 450,-  NB: Kun 11 plasser!

OBS: Frem til 7 dager før workshopen kan påmeldingsavgiften refunderes med 50%.
Ingen refusjon etter dette tidspunktet.

Priser