Surrender to heaven and earth: en workshop hvor slynge- og matteyoga kombineres

Velkommen til en opplevelse av å overgi seg til himmel og jord: "Relax and realigning the body, center the mind and uplift the spirit...." 

Vi begynner med en time i himmelen, det vi si i Aerial hammockene/slyngene hvor du både kan kan gi slipp på spenninger og slappe av, men også  finne styrke og kjenne på livskraften som flyter. Slyngen hjelper kroppen til å finne tilbake til en naturlig holdning, og den bidrar med støtte når vi utforsker muligheten for å snu oppned. Vi lar tyngdekraften hjelpe med å strekke ryggsøylen og bindevevet.

Den andre halvdelen av klassen er vi på gulvet og yogamatten hvor vi bruker bolster, blokker og annet utstyr for å få mest ut av de enkelte stillingene.  Det er en rolig  økt med stillinger som vi holder lenge og som er rettet mot stive områder i kroppen. Her kan du få hjelp til å strekke og slippe spenninger. Vi jobber i dybden med ledd, bindevev og muskler på en trygg og kontrollert måte.

Når vi kan overgi oss til støtten fra himmelen i hammocken  og fra matten på jorden, så er det ikke bare kroppen som blir restituert og avspent, men også den generelle velværen blir fornyet. 

Ingen forkunnskaper trengs.

Instruktør: Kari Couchman

Pris: Kr 500,-  NB: Kun 11 plasser!

 

Priser