Aerial yoga

Kom og ha det gøy mens du bruker kroppen på en måte som gir funksjonell styrke, smidighet og en luftig følelse på innsiden. Gi treningen et løft! 

I Aerial yoga bruker vi en stor slynge som hjelpemiddel for å utføre stillingene. Slyngen holder kroppen i stillingene ved at den helt eller delvis støtter kroppsvekten. Lær å bruke slyngen og la den hjelpe til å tøye maximalt og slippe spenninger. Aerial yoga kan utføres av alle fordi man jobber på individuelt nivå. Tyngdekraften bidrar til at en kommer i riktig plassering og kan slappe av og puste dypt. Ved hjelp av slyngen kan man få til mer krevende posisjoner, kan være opp-ned uten press på nakke eller rygg og nyte effekten av en inversjon uten kompresjon. Det brukes muskler i armene og kjernemuskulaturen aktiviseres og klassen avsluttes alltid med avspenning i slyngen som kan gi en følelse av ro. Avanserte stillinger som hodestående og dype bakoverbøyninger kan ta åresvis å få til på en yogamatte. Ved hjelp av slyngen kan man lett få til disse, og nyte effekten. 
Dersom du allerede har en yogapraksis,  vil en aerial klasse gi deg ny innsikt, nye opplevelser av stillinger og av din kropp.

 Kom i T-skjorte, glidelåsfrie bukser/tights som dekker knærne og rene sokker.

Tren smidighet, styrke og koordinasjon på en ny og spennende måte!

OBS vi har 24 timers bindene påmelding til aerialklassene våre. Send oss en sms dersom du ikke kan komme slik at vi får muligheten til å gi plassen din videre.

 

Priser