Timeplan vår 2020

Fra mandag 27. april er det lov med en til en behandlinger igjen, og Kari og Birgitte står klare til å ta imot deg om du trenger lindring for støl kropp eller er ute etter litt velvære. Ta kontakt direkte for å avtale time. Se www.kropp-og-sjel.com (95857442) og birgittebakke.no for detaljer.

Vi har samlet vår undervisning i en lukket ressursgruppe på Facebook «YogaToGo med Vayu»

Her kan vi samles i en tid der vi ikke kan treffes i studio. I gruppen publiseres fagstoff, nyinnspilte yogavideoer og inspirasjon/motivasjon til å trene og praktiser hjemme.

Bli med oss for bevegelse, oppmuntring og fellesskap i en krevende tid.
Gruppen er åpen for våre medlemmer og andre interesserte kan kjøpe gruppemedlemskap til kr 195,- pr mnd, uten bindingstid. Kjøpes via bookingsystemet på nett (ikke tilgjengelig i app).


Velkommen med til vårt online studio.

Du kan se i mindbody hvem som har klassene.
Vi har også kurs med påmelding som kjører parallellt med vår ordinære timeplan. Se kurs og workshops eller mindbody for detaljer.
Aerialklassene ønsker vi at du kommer i t-skjorte som dekker armhulen, rene sokker og gjerne tights/bukse som dekker knærne.
Avmelding må gjøres senest 24 timer før aerialklassen begynner. Senere avmelding enn dette betyr at et klipp går fra klippekort og for medlemskap blir det notert.
Dersom du som medlem ikke melder deg av i tide, vil du bli utestengt fra bookingen en uke og miste alle de eksisterende bookingene. Du kan ha en late cancel i månden med melding til instruktøren. Flere late cancel vil bli belastet med 250 kr pr late cancel.
Etter at timen har begynt vil du ikke bli sluppet inn! Vær ute i god tid. Dersom vi ikke får melding om at du er sen til slyngen, risikerer du at vi gir den vekk på slaget timen starter til noen som venter ved døren. Du finner instruktørens telefonnr på nettsiden. Send SMS og ikke epost.
Ta deg av ventelisten dersom du vet at du ikke kan ta plassen på relativt kort varsel.

Priser