Testimonials Aerialyoga

 
"Fokuset og konsentrasjonen min har blitt mye bedre."

"Jeg puster for første gang på mange år med magen, hormonbalansen og immunforsvaret er blitt bedre, det har bidratt til å redusere stressnivået i kroppen min. Aerialyoga har også bidratt til at kjernemuskulaturen i kroppen er blitt styrket, og gir en god mestringsopplevelse. Det er både gøy og lekent."

"Aerial er fantastisk!"

"Relax & renew er høydepunktet i uken for meg faktisk! Føler at 10 kg har falt av skuldrene etter den timen. Er perfekt for vond og sliten korsrygg. Aerialyoga er generelt himmelsk deilig. Føler jeg får brukt kroppen på en helt ny måte, og får ut et potensiale som er vanskelig med “vanlig yoga”. Muskler og ledd “vekkes til live” igjen, og får åpnet bryst og lunger slik at det rett og slett er lettere å roe ned og puste naturlig."

"Godt for hormonbalansen i kroppen. Hetetokter v/overgangsalder er nesten helt borte! Mer overskudd og energi. Ro i kroppen."

"Aerial gjør at jeg oppdager nye muskler, føler meg vektløs og får helt nye følelser frigjort i kroppen. Det utrofdrer psyken og utvider grenser på en behagelig måte."

 "Jeg fylles av letthet og glede og ser fram mot hver klasse jeg kommer til."

"Å henge oppned gir en opplevelse av ro i sinnet og kroppen som er totalt forskjellig fra liggende avspenning. Det stimulerer fordøyelsen og er “mental styrketrening”. Det er fult mulig å regulere til sitt eget nivå, med hensyn til skader osv."

"Noen muskler er vanskelig å tøye. Jeg får tak i disse på aerial. Det er en skånsom yoga særlig med tanke på skuldre og håndledd."

"Flying fitness er først og fremst veldig gøy, og jeg klarer ting som jeg ikke trodde var mulig. Utrolig tilfredsstillende!"

"Det er ingen fysisk praksis til nå som jeg har vært med på som åpner rygg og bryst så godt som aerialyoga. Fantastisk for strekk av armer og skuldre.  Jeg er helt frelst!"

"Tusen takk for to vidunderlige timer i slynge i går!! Det var ren magi. En ting er at det var fint der og da og at jeg var skikkelig "yoga-high" resten av kvelden - men jeg har en kranglete og morgengretten hofte som var (nesten) myk som smør i morges. Fantastisk!! Har brukt tusenvis av kroner på all slags behandlinger uten å få god effekt. Så bra som i dag har jeg ikke hatt det på årevis."

 

Priser