Nytt bookingsystem og kundeportal

Vårt nye medlem- og bookingsystem er på plass! For første gang prøvetime på matte, kom på klassen du vil, uten booking (det er som regel plass) og betal kr 100 i studio. :)

Alle booker seg nå inn. Selv om du vil betale. Dette gjør at vi vet hvem du er og kan få tak i deg dersom vi trenger.

Du kommer til kundeportalen på flere måter. Via vår timeplan kan du trykke "Påmelding" nederst på hver klasserubrikk. Det er en lenke som leder deg til selve bookingsiden. Eller du kan følge lenkene herfra.

Første gang logger du på øverst i venstre hjørne skriv epostadresse og trykk glemt passord. Da får du passord på e-post og SMS og kan deretter booke deg på klasse. Da dukker også profilen din opp i menyen øverst til venstre og du kan endre passord etter eget ønske. Her har du også oversikt over din egen treningsstatistikk og evt klipp. Medlemmer og klippekortkunder har nå tilgang til å booke klasser uten at systemet krever betaling. Bare trykk på handlevognen. Har du klippekort, får du ikke booket før vi har registrert dine klipp i systemet. Kom derfor med klippekortet i studioet neste gang du kommer på klasse, eller ta kontakt!

Du kan også logge deg inn uten medlemskap og klipp, dersom vi har deg i systemet. På den måten vil ditt navn dukke opp hos oss istedenfor å være anonym.

Du kan forhåndskjøpe klippekort ved å ta kontakt med oss via epost eller telefon.

Du kommer til kundeportalen ved å trykke her.

Dette er litt uvant i begynnelsen, men kommer etter hvert til å gå som en lek!

Og vil du melde deg på som dropp inn, betaler du med en av alternativene som dukker opp.

Velkommen på klasse!

https://cerum.no/kundeportal/yogavayu/?uke

Priser