Medlemskap og kundeportal

Trykk her dersom du er ny og vil bli medlem hos oss. Dersom du er registrert hos oss fra før, må du ta kontakt så legger vi deg inn.

Første gang prøvetime på matte kr 100. Bare kom på klassen du vil,  så betaler du i studio. Velkommen! (Gjelder ikke aerial)

Som medlem hos oss kan du gjøre så mye yoga du vil med oss på matten. Jo lengre bindingstid jo rimeligere pris. Du får 10 % rabatt på utstyr, klær og workshoper hos oss og vi har også ofte andre tilbud som kun går ut til våre medlemmer.

Rabatten gjelder ikke for workshop med ekstern lærer.

  6 mnd medlemskap Yoga kr 900,-  / kr 1100,- pr mnd (inkl 1 Aerial klasse pr uke).
12 mnd medlemskap Yoga kr 800,- /  kr 950,-   pr mnd (inkl 1 Aerial klasse pr uke).

Dersom du velger medlemskap som inkluderer aerial, får du en valgfri klasse pr uke med i medlemskapet. Dersom det er ledig 2 timer før, kan du hoppe på flere aerialklasser i den samme uken.

MEDLEMSVILKÅR

Avtalen er bindene og uoppsigelig i hele avtaleperioden. YogaVayu kan likevel heve avtalen ved medlemmets eventuelle vesentlige mislighold. Medlemmet plikter i slike tilfeller å betale fullt ut. Når avtaleperioden er utløpt fornyes avtalen automatisk på samme betingelser, med mindre den er skriftlig sagt opp av medlemmet senest 14 dager før utløpsdato.

Medlemmet er inneforstått med at ansvaret for egen helse fullt og helt hviler på medlemmet selv. YogaVayu fraskriver seg ethvert ansvar for skader og ulemper av enhver art, herunder tyveri av personlige effekter. Medlemmet er innforstått med at YogaVayu ikke har forsikringer som dekker medlemmets tap og skader.

Du kommer til kundeportalen her.

Dersom du ønsker å bli medlem, kan du ordne dette selv via kundeportalen. Ønsker du månedsmedlemskap eller klippekort, så ta kontakt på info@yogavayu.no så sender vi faktura og setter opp medlemskapet for deg, eller en av instruktørene kan hjelpe deg når du er på klasse.

Første gang du logger inn trykker du `send passord`så får du tilsendt et passord som du logger inn med. Etter innlogg kan du endre passord i profilen din som du ønsker. I profilen din kan du også se hvor mange klipp du har igjen, og følge med på treningsstatistikken din. Her har du også oversikt over fakturaer, så dersom du har logget inn og booket et kurs og vil ha kvittering, så finner du denne allerede i profilen din.


Ved betaling kan du velge en av de fire betalingsalternativene. Enkelt og greit. :)

Velkommen på klasser!

https://cerum.no/kundeportal/yogavayu/?uke

Angrerett
I følge angrerettloven gjelder angrefristen fra den dagen kjøperen mottok varen og 14 dager fremover.

teller logo 200pxpngvisa smallpngmc vrt opt pos 73 1x

Priser