Kari Couchman

Partner og Instruktør

Kari underviser flere slynge- og matteklasser hver uke. Hun har en leken og inspirerende grunntone i undervisningen. Kari har dyp innsikt i hvordan kroppen fungerer, og hun har gjennom flere tiår tilegnet seg kunnskap om de utfordringer en moderne kropp utsettes for.

Hun er opptatt av å formidle en yogapraksis som motvirker stress i kropp og sinn, og har som mål å tilpasse yogaen det moderne menneskets behov. Elevene møtes på sitt ferdighetsnivå med sine evner og evt begrensninger. Kari gir individuell oppfølging for en trygg og tilpasset utføring av stillingene. Samtidig er hun opptatt av å formidle et rom hvor elevene kan få tilgang til økt tilstedeværelse og selvinnsikt.

Kari har praktisert og studert yoga siden 1988. Hun har 500 timers sertifikat fra Yoga Alliance, er sertifisert Relax and Renew Trainer og er UNNATA AERIAL YOGA instuktør. Hun har de siste årene særlig fordypet seg i Aerial yoga, og var den første i Norge som tilbød denne yogaformen. Hun har ellers erfaring innen mange ulike yogaretninger; Anusara yoga, Ashtanga vinyasa yoga, Iyerngar Yoga, Yin yoga, Restorativ yoga etc. Du vil finne elementer både fra Foundation training og Z Health i hennes timer, og hun er elev innen Z Health Education systemet.

Kari har de siste 25 år drevet Kropp-og Sjel AS hvor hun gir individuelle behandlinger og driver kursvirksomhet. 

info@yogavayu.no
958 57 442

Kari Couchman

Partner og Instruktør

Kari underviser flere slynge- og matteklasser hver uke. Hun har en leken og inspirerende grunntone i undervisningen. Kari har dyp innsikt i hvordan kroppen fungerer, og hun har gjennom flere tiår tilegnet seg kunnskap om de utfordringer en moderne kropp utsettes for.

info@yogavayu.no
958 57 442

Les mer ›

Kjerstin Søvik

Partner og instruktør

Kjerstin har praktisert yoga siden 2008 og undervist siden 2011. Hun liker å undervise yoga i langsom flyt hvor kropp, pust og sinn inviteres til en felles rytme og ro. Livserfaringene våre preger like mye kroppen som sinnet, og de kan uttrykke seg som spenninger i muskulatur og bindevev eller uro i sinnet. Å nå sinnet gjennom kroppen er en del av yogaens kunst. Kjerstin ønsker i sin undervisning å skape et rom hvor bevegelse gir mulighet for mer kroppslig og mental frihet og kraft, både på matten og i livet ellers.

info@yogavayu.no

Les mer ›

Birgitte Bakke

Instruktør

Birgitte opplever stor glede over at hun får til ting i slyngen som hun ikke får til på matten, og at kroppen responderer så godt på denne formen for yoga. Hun håper å kunne formidle noe av sin glede over Aerial yoga når hun instruerer i denne yogaformen.

924 67 314

Les mer ›

Ida Hjorteset

Instruktør

Ida har en myk og behagelig undervisningsstil og er særlig opptatt av trygg utførelse i praksisen. Hun ønsker at matten eller slyngen skal være en plass hvor fokus vendes innover mot kropp, pust og sinn, og det inviteres til økt tilstedeværelse. Hun er dypt fasinert av hvordan yoga virker både på det fysiske og psykiske plan, og hvordan man igjennom en regelmessig praksis opplever endring både på og utenfor matten.

Les mer ›

Pia Klubb Fasmer

Instruktør

Pia underviser i rolig hatha yoga, hvor det fokuseres på tilstedeværelse og balanse mellom kropp og sinn. Pust og bevegelse kombineres i både en flytende og mer stillestående stil, hvor det vies tid til stillhet, indre fokus og bevisste justeringer. Pia har spesiell kompetanse i å undervise gravide, og det er hun som underviser disse kursene ved YogaVayu.

Les mer ›

Maja Finnes Sollid

Maja er en yogalærer med en leken og ærlig tilnærming til både sin egen yogapraksis, og til måten å undervise på. Med en solid forståelse av anatomi og teknikk i yogastillinger, og et fokus på å skape glede gjennom bevegelse, evner Maja å gi elevene sine en følelse av trygghet og ro, samtidig som de blir utfordret, både fysisk og mentalt. Undervisningsstilen hennes har rot i Vinyasa yoga, men Maja henter mye inspirasjon fra andre yogastiler, og fra andre bevegelsestradisjoner som mobilitetstrening, styrketrening og dans. Maja har praktisert yoga siden 2008, og undervist siden 2011. Hun er sertifisert yogalærer gjennom Yoga Medicines 200-timers lærerutdanning.

Les mer ›

Priser